Prajitura cu ovaz si unt de arahide

Ingrediente
 

  • 1 cana (90g) fulgi de ovaz
  • 1/4 cana faina integrala sau faina fara gluten
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita praf de scortisoara
  • un varf de sare
  • 1/3 cana de fulgi de ciocolata
  • 2 oua mari
  • 250 g unt de arahide (cremos)
  • 7-8 linguri sirop de artar
  • 1 lingurita extract de vanilie sau 1/2 pastaie

Preparare

Incalziti cuptorul la 180 de grade. Acoperiti o tava de aproximativ 8 pe 8 cm (sau una dreptunghiulara de arie asemanatoare) cu hartie de copt.
Amestecati bine toate ingredientele uscate. Intr-un alt bol, bateti ouale, apoi adaugati untul de arahide, siropul de artar si extractul de vanilie si combinati. Amestecati incet ingredientele uscate cu cele umede pana cand se omogenizeaza. Turnati in tava si distribuiti in mod egal aluatul.

Coaceti la 180 grade pentru 15-18 minute.

Sugestie: Daca nu va place in mod deosebit gustul de arahide, inlocuiti untul de arahide cu unul de migdale sau caju!


Comentarii: 0

Încă nu au fost postate comentarii la acest articol.

Trimiteți un comentariu


Citește și: