Evaluare si terapie prin biorezonanta (biofeedback)

Dispozitivele de tip biorezonanta (biofeedback) sunt folosite cu succes in toata lumea, atat pentru diminuarea stresului, cat si pentru identificarea si corectarea diferitelor dezechilibre ale organismului. Exista un numar mare de aparate care au la baza principiul de functionare biofeedback, fiecare avand un anumit nivel de scanare si precizie. Unele sunt folosite doar pentru depistarea dezechilibrelor, altele sunt si dispozitive terapeutice, care pot stimula echilibrarea si vindecarea organismului.

Ce este dispozitivul de biorezonanta SCIO

Dispozitivul SCIO/Eductor (Scientific Consciousness Interface Operations System) este unul dintre cele mai avansate sisteme de terapie disponibile in medicina energetica. El combina toate aplicatiile de biofeedback existente si opereaza printr-un soft medical complex. La noi in tara, acest aparat este omologat ca dispozitiv medical.

Cum functioneaza aparatul de biorezonanta SCIO

SCIO este un dispozitiv cu biorezonanta sigur si non-invaziv, care stimuleaza capacitatea de auto-vindecare a organismului, detectand si reducand stresul. In prezent, organismul uman este supus unui stres multiplu si permanent care afecteaza buna sa functionare. Stresul poate fi provocat de patogeni (virusuri, bacterii, fungi), toxine, deficiente nutritionale, alergii, afectiuni ereditare, traume, factori mentali si emotionali, etc. Acesti factori de stres duc adesea la scaderea imunitatii, dureri cronice, lipsa energiei, depresie, insomnie, boli, fluctuatii ale dispozitiei.

Reducand nivelul stresului, SCIO poate sa echilibreze si sa corecteze functionarea intregului organism. El corecteaza manifestarile pe care stresul le are la nivel fiziologic asupra unei persoane. Principiul pe care se bazeaza este acela ca stresul intrerupe frecventele electromagnetice corecte la care celulele corpului rezoneaza. Astfel, corectand aceste frecvente de rezonanta, disfunctiile cauzate de stres pot fi reduse sau inlaturate.

Viata fiecarei fiinte are la baza un flux energetic, iar organismul uman functioneaza pe baza electricitatii. In urma cu aproape un secol, oamenii de stiinta au descoperit ca toate formele de viata rezoneaza sau vibreaza la anumite frecvente. Astfel, tesuturile, celulele, organele, dar si sabloanele de gandire si emotiile noastre au propriul lor camp electromagnetic. La fel se intampla si cu virusurile, bacteriile, fungii sau substantele alergene. Astfel, dezechilibrele din corpul si mintea umana pot fi detectate si reduse prin corectarea campurilor lor electromagnetice.

Cum se desfasoara testarea si terapia cu aparatul de biorezonanta Scio

Scanarea si terapia efectuate cu aparatul SCIO sunt nedureroase si neinvazive. Aparatul se conecteaza prin intermediul unor electrozi pozitionati la nivelul gleznelor, incheieturii mainilor si capului. Acestia transmit si primesc semnale electromagnetice din corp. In acelasi timp, aparatul este conectat la un calculator, care ruleaza un software sofisticat pentru a desfasura aplicatiile de testare si terapie.

In timpul testarii, tesutul sanatos raspunde intr-un mod deja identificat drept corect, in timp ce tesutul nesanatos va raspunde diferit, generand raspunsuri diferite. Tesuturile traumatizate, inflamate sau degenerate produc raspunsuri diferite in comparatie cu raspunsul normal/de baza al celui testat. SCIO lucreaza in maniera naturopata pentru a stimula si valorifica capacitatea enorma de auto-vindecare a organismului uman.

Dispozitivul SCIO are o baza de date cu frecvente de testare a peste 9000 de substante. Astfel, dupa ce testeaza organismul pentru fiecare dintre aceste substante, el genereaza o lista cu elementele care cauzeaza stres corpului. Datorita vitezei de scanare - 1/100 secunde pentru o substanta, intreaga testare nu dureaza mai mult de 3-4 minute. Informatiile colectate din intregul corp sunt apoi selectate si listate in ordinea celei mai mari reactivitati si sunt apoi analizate impreuna cu terapeutul.

Odata ce dezechilibrele si factorii stresori au fost identificati, acestia vor fi corectati alegand si folosind programul de terapie potrivit. Terapiile folosite sunt cunoscute, verificate si sigure, fiind folosite cu succes peste tot in lume.

De asemenea, chiar in timpul unei sedinte de scanare, dispozitivul masoara sablonul de reactanta si rezonanta a organismului, stabilind beneficiile terapiei aplicate (in mai putin de o secunda). Daca nu este depistata nicio imbunatatire, semnalul de rezonanta este modificat de catre aparat astfel incat sa aiba un rezultat benefic. - vezi mai multe despre beneficiile consultatiei de biorezonanta: Consultatii biorezonanata Cluj

Ce dezechilibre sunt detectate prin scanarea cu biorezonanta

Prin testarea biofeedback (biorezonanta) SCIO sunt detectate lipsuri de vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi, enzime, acizi grasi nesaturati, precum si dezechilibrele metabolice sau hormonale.

Programul ofera informatii necesare despre energia subtila, stresul emotional si mental, sensibilitatile alimentare, digestive, alergii, prezenta toxinelor etc. In acelasi timp, terapeutul are posibilitatea de a determina sursele probabile ale îmbolnavirii, putând semnala riscul aparitiei unor boli grave cu mult timp înaintea manifestarilor clinice.

Prin evaluarea Scio se obtin informatii despre:
 • vitalitate, imunitate, hidratare celulara, oxigenare, regenerare celulara
 • posibilele deficiente de vitamine, minerale, aminoacizi, hormoni, neurotransmitatori, acizi grasi 
 • existenta unor patogeni (virusuri, bacterii, fungi, paraziti)
 • substantele alergene la care pacientul este sensibil
 • functionarea organelor si sistemelor (respirator, cardiovascular, digestiv, urinar, genital, nervos, osos, endocrin, muscular, organe de simt).

Avantajele scanarii si terapiei cu aparatul de biorezonanta Scio
 

 • Prin aceasta metoda sunt identificate cauzele care stau la baza dezechilibrelor sau a afectiunilor depistate, astfel incat prin corectarea/inlaturarea lor sa se obtina vindecarea.
   
 • Este o metoda sigura, rapida, neinvaziva, nedureroasa, pentru pacienti de orice varsta, nu necesita pregatire.
   
 • Intr-un timp relativ scurt pot fi detectate si corectate un numar mare de dezechilibre, sensibilitati, predispozitii sau alergii - scanarea initiala dureaza in jur de 90 de minute, iar sedintele de terapie intre 60 si 120 minute, in functie de necesitate.

       Programeaza-te la o consultatie de biorezonanta in Cluj sau cere detalii suplimentare ACUM:
                                             
                                                          
Pagina de contact   sau  0751 404055