Consultații clasice (față în față)

In cadrul acestei consultatii voi analiza in detaliu dieta si stilul dumneavoastra de viata pentru a stabili cum va afecteaza acestea starea de sanatate, tinand cont si de obiectivul pentru care apelati la sfatul unui nutritionist - probleme de sanatate, cresterea energiei, scaderea in greutate sau cresterea performantei sportive.

Consultatia initiala dureaza intre 30 de minute si o ora. Inaintea consultatiei, trebuie sa completati un chestionar legat de afectiunile de care suferiti, simptomele si obiceiurile alimentare pe care le aveti - Chestionarul starii de sanatate. In anumite cazuri pot fi necesare si analize medicale.
 

In urma consultatiei, veti primi sfaturi clare despre obiceiurile alimentare corecte si modificarile necesare in regimul de viata, precum si o dieta personalizata, in functie de problemele existente. De asemenea, veti primi suport, incurajare si informatii care sa sa va ajute sa urmati si sa mentineti calea spre sanatate.
 

Consultatia initiala trebuie urmata de cel putin o sedinta de control, in care se analizeaza evolutia pacientului si imbunatatirea starii de sanatate, si se ajusteaza protocolul de dieta si suplimentare in functie de progresul existent. 
 
Pentru persoanele care nu se pot deplasa sau prefera sa fie intr-un mediu familiar, consultatia se poate desfasura si la domiciliu.
 
 
Completati acum CHESTIONARUL STARII DE SANATATE si faceti primul pas spre o viata mai sanatoasa si mai implinita!