Consultatii on-line (skype, email)

 

Vreti sa schimbati ceva in bine in ce priveste stilul de viata si alimentatie, sa slabiti sau sa tratati o afectiune medicala, insa nu aveti suficient timp sa va deplasati la o consultatie de nutritie?

Cei ocupati, aflati la distanta sau care, din diverse motive, nu pot participa la o consultatie fata in fata si doresc sa beneficieze de sfaturile unui nutritionist, pot apela la consultatia virtuala.

Conactati-ma telefonic, prin e-mail sau prin formularul de contact de pe site pentru a stabili modul de colaborare cel mai convenabil. Urmatorul pas al consultatiei de nutritie online va fi sa completati online CHESTIONARUL STARII DE SANATATE. Dupa ce voi primi si analiza acest chestionar si, dupa caz, analizele medicale, vom continua colaborarea prin skype, e-mail, telefon sau alte mijloace convenite. 


La fel ca in cazul consultatiei clasice, consultatia nutritionala online va fi urmata de stabilirea unui protocol de alimentatie si stil de viata si elaborarea unei diete personalizate, in functie de problemele de sanatate existente.
Daca optati pentru pachetul Sanatate si Wellness, pe langa recomandarile privind dieta, suplimentele si ajustarile in stilul de viata, veti primi suport si indrumare in aplicarea protocolului transformational care sa va permita depasirea problemelor existente si atingerea unei stari de bine complete - la nivel fizic, psihic si spiritual.
 
Dupa inceperea implementarii protocolului de nutritie sau wellness indicat, vom continua colaborarea la intervale de timp convenite, pentru a urmari evolutia starii de sanatate si a ajusta anumite aspecte legate de alimentatie si suplimentele alimentare recomandate, in functie de progres.
 
Faceti acum primul pas spre o viata sanatoasa!