Consultatii on-line

Cei ocupati, aflati la distanta sau care, din diverse motive, nu pot participa la o consultatie fata in fata si doresc sa beneficieze de sfaturile unui nutritionist, pot apela la consultatia virtuala.

 
Primul pas al consultatiei de nutritie online este sa completati online CHESTIONARUL STARII DE SANATATE. Dupa ce voi primi si analiza acest chestionar si, dupa caz, analizele medicale, va fi nevoie de discutii suplimentare privind problemele care va preocupa. Acestea se vor desfasura prin e-mail, telefon sau alte mijloace convenite. 
 
La fel ca in cazul consultatiei clasice, consultatia nutritionala online va fi urmata de stabilirea unui protocol de alimentatie si stil de viata si elaborarea unei diete personalizate, in functie de problemele de sanatate existente.
 
Dupa inceperea implementarii protocolului de nutritie indicat, vom continua sa tinem legatura, pentru a urmari evolutia starii de sanatate si a ajusta anumite aspecte legate de alimentatie si suplimentele alimentare recomandate, in functie de progres.
 
Completati acum Chestionarul online si faceti primul pas spre o viata sanatoasa!