Consultatii de nutritie

Fiti bineveniti in calatoria spre sanatate si vitalitate!

In aceste vremuri, in care viata se desfasoara intr-un ritm alert si timpul pare sa fie un bun de lux, oamenii uita de multe ori sa isi ia un ragaz, sa se ocupe de propria lor persoana si sa traiasca pur si simplu momente de relaxare, fara a fi prinsi in capcana timpului, intre doua activitati deja programate sau in asteptare.

Deoarece nivelul stresului e tot mai mare, factorii nocivi la care suntem expusi sunt tot mai multi, hrana este mai proasta si calitatea somnului lasa mult de dorit, este imperativ sa intelegem ca, in aceste conditii, sanatatea noastra fizica si psihica este in pericol. 

Va pot sta alaturi in aceasta calatorie cu:

1. Servicii de consiliere nutrițională

Acest serviciu se adreseaza tuturor celor care doresc sa isi imbunatateasca starea fizica si psihica, sa slabeasca sau sa castige in greutate, sa aiba un nivel ridicat de energie si sa atinga o stare de bine fizic si psihic.

Consilierea nutritionala are rolul de a oferi suport nutritional si de ingrijire pentru perioada de sarcina si alaptare, in dieta copiilor si varstnicilor, pentru depasirea perioadelor de stres psihic si fizic sau pentru cei care doresc sa isi optimizeze alimentatia si sa previna imbolnavirea.

2. Diete personalizate pentru scadere in greutate sau diverse afectiuni

"Fie ca hrana să îti fie medicament și medicamentul hrană !" Asa cum ne indemna Hipocrate, folosind alimentele pe post de medicamente putem preveni si trata diferite afectiuni cronice, metabolice, dermatologice sau hormonale, obezitatea sau lipsa energiei si vitalitatii.

Dietele personalizate sunt adaptate fiecarei persoane si problemelor de sanatate pe care le are, urmarind sa restabileasca echilibrul functional al organismului si apoi sa trateze aceste probleme. In caz ca optati pentru un regim personalizat, veti primi recomandari precise si detaliate, retete potrivite cu gusturile dvs., cu programul personal de muncă sau studii, tinand cont si de afectiunile, sensibilitatile sau intolerantele alimentare ale fiecaruia.

3. Scanare si terapie prin biorezonanta (SCIO/Eductor)

Evaluarea prin biorezonanta este o metoda sigura, neinvaziva si nedureroasa, ideala pentru toate categoriile de pacienti, inclusiv pentru copii si varstnici. Prin evaluarea cu biorezonanta economisiti timp si bani si va bucurati de un tratament eficient si confortabil! Prin aceasta metoda de scanare se pot depista diverse dezechilibre ale organismului - pe functii si sisteme, deficitul de vitamine si minerale, alergiile de orice fel. Terapia cu biorezonanta ajuta la echilibrarea functiilor organismului, stimuland vindecarea.


4. Consiliere wellness - primiți sfaturi pentru o viata implinita, sanatoasa si atingerea starii de bine

Pentru ca a fi sanatos nu inseamna doar lipsa unor simptome fizice, ci mult mai mult. A fi cu adevarat sanatos, inseamna sa fii optimist, plin de energie, sa ai o stare de bine, echilibru si putere de munca. Intr-un cuvant, sa te bucuri de viata! 

Consilierea wellness va invata tocmai cum sa atingeti aceasta stare prin imbunatatirea stilului de viata, a obiceiurilor alimentare, recomandarea unor suplimente si exercitii fizice.
 

Completati formularul de contact si mentionati ce obiective aveti si cum doriti sa fiti contactat Trimite mesaj

SAU

Sunati la 0751404055 pentru o PROGRAMARE

 

 

What We Do


We provide expert financial advice for businesses and individuals