Cum sa slabesti in mod natural, sanatos si eficient


Se poate slabi eficient, fara a stresa organismul si fara diete frustrante? Da! 
 

Exista putini oameni, femei sau barbati, care sa nu fi avut la un moment in viata o greutate diferita de cea normala. In ultimii ani, greutatea in exces a devenit un adevarat flagel si chiar o cauza pentru aparitia sau agravarea unor afectiuni. Factorii care determina supraponderea sau obezitatea sunt numerosi, pornind de la momentul nasterii, din anii copilariei, de la alimentatia si stilul de viata nesanatoase, anumite dezechilibre hormonale, si ajungand pana la probleme de stres, adaptare si pierderea conexiunii minte - corp.
 
Aud adesea oamenii spunand ca pentru a slabi ai nevoie de o vointa puternica. E adevarat, insa e de ajuns?
Ne putem baza pe vointa ca sa slabim? Poate ca da, pana la un punct, mai ales daca avem si o motivatie puternica. Cu toate acestea, statisticile au aratat ca din numarul imens de oameni care tin o dieta sau adopta un regim si reusesc sa slabeasca, doar 2-3 % vor pastra greutatea atinsa, restul ingrasandu-se la loc in decursul unei perioade mai scurte sau mai lungi de timp. Acest fapt este alarmant si demonstreaza ca solutia pentru a slabi nu e sa tii un regim drastic, pe care nu-l intelegi, bazandu-te pe cat de multa vointa ai. Se pare ca aceasta solutie nu e una de durata.
 

Cum putem sa slabim fara sa respectam cu strictete un regim alimentar, sa facem sport cat mai mult si sa evitam complet anumite alimente "interzise"? 

 
In primul rand, trebuie sa pornim cu o abordare diferita. Sa invatam sa ne cunoastem corpul, sa il respectam, sa restabilim conexiunea pretioasa intre minte si trup. Astfel, vom slabi natural nu doar pentru ca vom avea o vointa puternica sa fim slabi, ci fiindca vom intelege cu adevarat cum sa ne respectam si pretuim ca fiinte complete - trup, minte si spirit, si tot ceea ce vom face din acel moment va fi in slujba acestui scop. Nu vom simti acest lucru ca pe o restrictie si o frustrare, ci va deveni un stil de viata in care ne vom integra de buna voie. 
 
Adesea, in ciuda intentiilor bune, oamenii fac diverse greseli in alimentatie sau stilul de viata, greseli care ii impiedica sa ajunga la silueta ideala. Nu de putine ori, exista anumite dezechilibre, deficiente nutritionale sau afectiuni care interfereaza cu procesul de slabire. De asemenea, in cazul celor care lupta de mai multi ani cu kilogramele, iar dietele tinute au dat gres, este important de stiut ca aceasta lupta trebuie sa porneasca de la radacina problemei, care adesea poate fi in alta parte si nu tine exclusiv de dieta sau de cata miscare fac. 
 

Slabiti natural, fara regimuri frustrante si fara efort fizic exagerat:

 

  • Invatati modul corect de combinare a alimentelor si felul in care trebuie sa le consumati si gatiti, pentru a va hrani corpul cu adevarat si a scapa de kilogramele nedorite.
  • Aplicati un protocol verificat si eficient de constientizare a relatiei pe care o aveti cu mancarea, de acceptare si iubire fata de propriul corp, de redescoperire a ceea ce sunteti cu adevarat, de echilibrare fizica si psihica.
     

Incepeti acum calatoria spre o noua etapa a vietii voastre, pentru o sanatate mai buna, mai multa energie si stare de bine:
 

Completati  Formularul de contact specificand ca sunteti interesati de un program de slabire

Sau sunati la:  0751 404055

 

 


Comentarii: 0

Încă nu au fost postate comentarii la acest articol.

Trimiteți un comentariu


Citește și: