Consultatii de nutritie si wellness


Aveti probleme de sanatate, doriti sa atingeti greutatea optima sau sa aveti mai multa energie zi de zi? Practicati un sport?

Adresati-va cabinetului de nutritie pentru a primi sfaturi specializate de nutritie si stil de viata. Consultatia de nutritie se adreseaza tuturor celor care sufera de boli cronice, metabolice, boli de piele, boli digestive, obezitate sau suprapondere, precum si celor care vor sa aiba mai multa energie si vitalitate, sa aiba randament in munca si rezultate in activitatea sportiva.

Consultatiile de nutritie se pot desfasura fata in fata sau on-line, in functie de preferintele dumneavoastra. In urma consultatiei, veti primi sfaturi despre alimentatie, imbunatatirea stilului de viata, un regim personalizat, retete detaliate si informatii despre felul in care trebuie sa va hraniti si sa va ingrijiti pentru a trai o viata sanatoasa.

Consultatii de nutritie clasice - fata in fata, la cabinet sau la domiciliul dvs.

Consultatii de nutritie online - comunicare prin e-mail, skype

 *Pentru informatii detaliate si consultanta, completati formularul de contact  sau faceti o programare direct prin telefon sau email.

 

Completati acum

CHESTIONARUL STARII DE SANATATE

si veti primi gratuit o evaluare preliminara a starii de sanatate si recomandari de baza (personalizate) privind masurile pe care trebuie sa le luati pentru a va simti mai bine.

What We Do


We provide expert financial advice for businesses and individuals