Gustari sarate sau dulci de naut

Ingrediente
 

  • 1 cutie/borcan naut
  • 1 lingurita cimbru si oregano
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • optional - praf de curry sau usturoi

Preparare

Inclaziti cuptorul la 200°C. Scurgeti si clatiti boabele de naut, apoi amestecati-le cu ulei, sare si condimente. Asezati boabele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, avand grija sa nu se suprapuna, si dati la copt. Intoarceti-le tot la 10 minute, pentru a se coace pe ambele parti.
Dupa 25-30 minute, verificati daca sunt crocante. Lasati-le inca 5-10 minute daca vi se par prea moi. Scoateti tava si lasati sa se raceasca.

Pentru o gustare dulce 

Daca va place gustul dulce, inlocuiti dressingul sarat cu 2 linguri de sirop de artar si o lingurita de scortisoara!


Citește și: