Fursecuri cu ovaz

Ingrediente pentru circa 24 fursecuri
 

  • 3 cani de fulgi fini de ovaz
  • 3/4 cana zahar de cocos
  • 1/2 cana amidon de tapioca
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/4 lingurita de sare
  • 1/2 cana de ulei de cocos sau pulpe de masline
  • 1/4 cana sos de mere (neindulcit)
  • 2 lingurite extract de vanilie
  • 1-2 lingurite scortisoara (optional)

Preparare

Puneti ingredientele uscate intr-un procesor si mixati pana cand fulgii sunt sfarmati si omogenizati, apoi adaugati ingredientele umede si amestecati bine pana la omogenizarea completa.
Formati o bila din aluat si puneti-l 30 de minute la frigider, intr-o folie. Apoi intindeti aluatul pe blatul pudrat cu faina. Taiati in formele preferate, de exemplu, inimioare. Coaceti in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 15 minute.

Pentru un plus de savoare, puteti finisa aceste fursecuri cu glazura de ciocolata: topiti 70-80 g de ciocolata amaruie de menaj cu o lingura ulei de cocos si una de sirop de artar, apoi acoperiti fiecare fursec.


Comentarii: 0

Încă nu au fost postate comentarii la acest articol.

Trimiteți un comentariu


Citește și: