Consultatie gratuita de nutritie

 

Daca doriti sa primiti sfaturi legate de alimentatie, o problema de sanatate care va preocupa sau credeti ca va lipseste energia, apelati cu incredere la un cabinet de nutritie specializat si solicitati o consultatie de nutritie telefonica gratuita !

Unii oameni sunt ingrijorati de anumite simptome pe care le au (chiar daca par comune), iar altii le trec cu vederea (chiar si atunci cand pot fi un semnal de alarma). Indiferent de care parte va aflati, atunci cand exista unul sau mai multe simptome care nu ar trebui sa caracterizeze un om sanatos, este recomandat sa luati atitudine. 

 
Chiar daca nu sunteti inca hotarati sa colaborati cu un nutritionist sau un terapeut in domeniul medicinii naturiste, acum puteti beneficia de o consultatie de nutritie gratuita, prin telefon, in care sa aflati si sa constientizati care sunt cele mai importante probleme de sanatate pe care le aveti si sa fiti indrumati spre calea corecta pe care trebuie sa o urmati in vederea redobandirii si imbunatatirii sanatatii.
 
Consultatia de nutritie gratuita de nutritie dureaza 15-20 minute si in cadrul ei veti beneficia de:
  • o evaluare de baza a starii de sanatate (conform Chestionarului starii de sanatate)
  • evidentierea celor mai importante probleme de sanatate
  • sfaturi concrete care sa va ajute sa rezolvati una dintre aceste probleme

Pentru a face o programare, urmati pasii:


PASUL 1. Completati formularul de contact mentionand in casuta de mesaj faptul ca doriti o consultatie gratuita, precum si problemele principale care va preocupa.
 
Asigurati-va ca adresa de email este corecta, deoarece veti fi contactati ulterior prin email pentru a stabili detaliile consultatiei!
 
PASUL 2. Completati Chestionarul starii de sanatate
 
 
Faceti acum primul pas spre o sanatate mai buna!

 

What We Do


We provide expert financial advice for businesses and individuals