Consultatie gratuita de nutritie

 

Daca doriti sa primiti sfaturi legate de alimentatie, o problema de sanatate care va preocupa sau credeti ca va lipseste energia, apelati cu incredere la un cabinet de nutritie specializat si solicitati o evaluare nutritionala gratuita !

Unii oameni sunt ingrijorati de anumite simptome pe care le au (chiar daca par comune), iar altii le trec cu vederea (chiar si atunci cand pot fi un semnal de alarma). Indiferent de care parte va aflati, atunci cand exista unul sau mai multe simptome care nu ar trebui sa caracterizeze un om sanatos, este recomandat sa luati atitudine.  

Chiar daca nu sunteti inca hotarati sa colaborati cu un nutritionist sau un terapeut in domeniul medicinii naturiste, acum puteti beneficia de o consultatie de nutritie gratuita, in care sa aflati si sa constientizati care sunt cele mai importante probleme de sanatate pe care le aveti si sa primiti recomandari spre calea corecta pe care trebuie sa o urmati in vederea redobandirii si imbunatatirii sanatatii.
 
Consultatia de nutritie gratuita include:
 
  • o evaluare de baza a starii de sanatate (conform Chestionarului starii de sanatate)
  • evidentierea celor mai importante probleme de sanatate si a greselilor de nutritie
  • sfaturi concrete care sa va ajute sa rezolvati una sau mai multe dintre aceste probleme

Pentru a beneficia de consultatia gratuita cu prioritate, urmati pasii:

 

PASUL 1. Completati Chestionarul starii de sanatate
 
PASUL 2Completati formularul de contact mentionand in casuta de mesaj faptul ca doriti o evaluare gratuita, precum si problemele principale care va preocupa.
 
Asigurati-va ca adresa de email furnizata de dvs este corecta, deoarece veti fi contactat prin email!
 
Faceti acum primul pas spre o sanatate mai buna!

 

 

What We Do


We provide expert financial advice for businesses and individuals