Diete personalizate

Pentru ca ceea ce mancam ne defineste si, asa cum spunea parintele medicinii, Hipocrate, alimentele trebuie sa ne fie medicamente, este esential sa abordam orice dezechilibru sau afectiune incepand cu nutritia.

Dieta personalizata este adaptata exact persoanei si afectiunii sau problemelor de sanatate existente, urmarind sa restabileasca echilibrul si apoi sa trateze aceste probleme. 

Dieta personalizata nu reprezinta neaparat o “dieta” precum celebrele regimuri de slabit, ci o transformare a modului in care va hraniti, astfel incat corpul sa primeasca nu doar alimente, ci mai ales nutrienti. Nu trebuie sa consumati alimente care nu va plac si, mai ales, nu veti suferi de foame.

 

Printr-o dieta adecvata se pot preveni si trata:

  • obezitatea
  • afectiuni cronice, metabolice (diabet, boli cardiovasculare, endocrine, autoimune, cancer)
  • afectiuni dermatologice (eruptii, dermatite, eczeme)
  • dezechilibre hormonale la femei si barbati, probleme de fertilitate
  • oboseala cronica si lipsa vitalitatii
  • boli asociate batranetii

Dieta personalizata este creata astfel incat sa tina cont de preferintele dvs. si de programul zilnic. Veti primi, de asemenea, sfaturi practice despre asocierea alimentelor, modul in care acestea trebuie gatite si consumate, retete detaliate.

 

 Completati

CHESTIONARUL STARII de SANATATE 

si veti primi gratuit o evaluare preliminara a starii de sanatate si recomandari de baza (personalizate) privind masurile pe care trebuie sa le luati pentru a va simti mai bine.