Negrese cremoase fara coacere

Ingrediente
 

  • 125 g nuci (1 cana)
  • 230 g curmale fara samburi (1+ 1/3 cana)
  • 125 g unt de migdale (1/2 cana)
  • 2-3 linguri pudra de cacao
  • 1/3 cana fulgi de migdale sau migdale zdrobite
  • esenta vanilie

Preparare
 

Macinati nucile si curmalele intr-un procesor de alimente. Adaugati untul de migdale si vanilia si continuati procesarea pana cand sunt bine amestecate.

Puneti hartie de copt intr-o tava micuta (maxim 20/20cm) si transferati amestecul. Presati-l bine cu degetele pentru a egaliza (puteti pune o hartie de copt deasupra pentru a evita lipirea de degete). Apoi presarati deasupra migdalele si presati-le putin sa intre in aluat. Puneti tava la rece pentru o ora.

Taiati in bucati si serviti.


Citește și: