Clatite de banane si ovaz
Ingrediente
- 2 banane mari coapte
- 1 cana fulgi de ovaz instant (~100 g)
- 1/2- 1 lgta scortisoara
- 1 lgta praf de copt
- 1 vf sare
- 3-4 linguri lapte vegetal sau apa
Preparare
Puneti bananele, fulgii de ovaz, apa/laptele, scortisoara, sarea intr-un bol si amestecati cu blenderul. Adaugati praful de copt si incorporati, optional esenta de vanilie.
Ungeti o tigaie cu ulei de cocos sau pulpe de masline si puneti-o la foc.
Cand e fierbinte, luati cate un polonic mic de aluat si varsati-l in tigaie, fara a intinde prea mult, doar cat sa aiba o forma rotunda. Lasati sa se coaca pe o parte, la foc mediu, pana incepe sa creasca, apoi intoarceti cu grija.
Serviti cu smantana de cocos, sirop de artar si afine sau dulceata de fructe, miez de nuca.
Comentarii: 0
Încă nu au fost postate comentarii la acest articol.