Clatite de banane si ovaz

Ingrediente

 

  • 2 banane mari coapte
  • 1 cana fulgi de ovaz instant (~100 g)
  • 1/2- 1 lgta scortisoara
  • 1 lgta praf de copt
  • 1 vf sare
  • 3-4 linguri lapte vegetal sau apa

Preparare


Puneti bananele, fulgii de ovaz, apa/laptele, scortisoara, sarea intr-un bol si amestecati cu blenderul. Adaugati  praful de copt si incorporati, optional esenta de vanilie.

Ungeti o tigaie cu ulei de cocos sau pulpe de masline si puneti-o la foc.

Cand e fierbinte, luati cate un polonic mic de aluat si varsati-l in tigaie, fara a intinde prea mult, doar cat sa aiba o forma rotunda. Lasati sa se coaca pe o parte, la foc mediu, pana incepe sa creasca, apoi intoarceti cu grija.

Serviti cu smantana de cocos, sirop de artar si afine sau dulceata de fructe, miez de nuca.

 


Comentarii: 0

Încă nu au fost postate comentarii la acest articol.

Trimiteți un comentariu


Citește și: