Clatite de banane

Ingrediente 
 

  • 2 banane coapte
  • 2 oua
  • 70 g fulgi instant de ovaz/macinis migdale/cocos
  • 1 lgta extract vanilie/1/2 pastaie
  • 1/2 lgta praf de copt
  • optional - 1 lgta scortisoara


Preparare

Sfarmati bine bananele cu furculita, pana devin o pasta, apoi adaugati vanilia si praful de copt si incorporati. Adaugati ouale si amestecati-le bine pana se omogenizeaza. Apoi adaugati ovazul sau faina de migdale/cocos si amestecati bine. Puneti scortisoara.

Ungeti o tigaie cu ulei de cocos sau pulpe de masline si puneti-o la foc. 

Cand e fierbinte, luati cate un polonic mic de aluat si varsati-l in tigaie, fara a intinde prea mult, doar cat sa aiba o forma rotunda. Lasati sa se coaca pe o parte, la foc mediu, pana incepe sa creasca, apoi intoarceti cu grija. 

Serviti cu sirop de artar, dulceata de fructe, miez de nuca. 

 

 


Comentarii: 0

Încă nu au fost postate comentarii la acest articol.

Trimiteți un comentariu


Citește și: