Clatite de banane
Ingrediente
- 2 banane coapte
- 2 oua
- 100 g fulgi instant de ovaz/macinis migdale/cocos
- 1 lgta extract vanilie/1/2 pastaie
- 1/2 lgta praf de copt
- optional - 1 lgta scortisoara
Preparare
Sfarmati bine bananele cu furculita, pana devin o pasta, apoi adaugati vanilia si praful de copt si incorporati. Adaugati ouale si amestecati-le bine pana se omogenizeaza. Apoi adaugati ovazul sau faina de migdale/cocos si amestecati bine. Puneti scortisoara.
Ungeti o tigaie cu ulei de cocos sau pulpe de masline si puneti-o la foc.
Cand e fierbinte, luati cate un polonic mic de aluat si varsati-l in tigaie, fara a intinde prea mult, doar cat sa aiba o forma rotunda. Lasati sa se coaca pe o parte, la foc mediu, pana incepe sa creasca, apoi intoarceti cu grija.
Serviti cu sirop de artar, dulceata de fructe, miez de nuca.
Comentarii: 0
Încă nu au fost postate comentarii la acest articol.