Spuma de ciocolata cu avocado

 Ingrediente 4 portii
 

  • 2 avocado copti
  • 2-3 linguri cacao pudra sau 1 lingura cacao + 2-3 lg fulgi de ciocolata
  • 4-6 linguri de lapte (normal sau vegetal)
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie sau o jumatate pastaie
  • 5 linguri sirop de artar sau agave (2-3 linguri daca folositi si fulgi de ciocolata) sau 6-8 curmale mari hidratate
  • un strop de sare
  • optional 2 linguri de caju crud
     

Preparare

Puneti toate ingredientele intr-un blender si amestecati pana devine cremos. Daca folositi fulgi de ciocolata, trebuie sa-i topiti mai intai. Adaptati cantitatea de lapte folosita in functie de constistenta pe care o doriti.

Daca nu aveti fulgi de ciocolata, puneti mai mult indulcitor.

Se poate servi ca atare sau decorata cu fulgi de ciocolata/migdale sau fructe.


Comentarii: 0

Încă nu au fost postate comentarii la acest articol.

Trimiteți un comentariu


Citește și: