Spuma de ciocolata cu avocado
Ingrediente 4 portii
- 2 avocado copti
- 2 linguri cacao pudra sau 1 lingura cacao + 2-3 lgte fulgi de ciocolata
- 4-6 linguri de lapte vegetal (sau obisnuit)
- 1/2 lingurita esenta de vanilie sau o jumatate pastaie
- 4 linguri sirop de artar sau agave (2-3 linguri daca folositi si fulgi de ciocolata) sau 6-8 curmale mari hidratate
- un strop de sare
- optional 2 linguri de caju crud
Preparare
Puneti toate ingredientele intr-un blender si amestecati pana devine cremos. Daca folositi fulgi de ciocolata, trebuie sa-i topiti mai intai. Adaptati cantitatea de lapte folosita in functie de constistenta pe care o doriti.
Daca nu aveti fulgi de ciocolata, puneti mai mult indulcitor.
Se poate servi ca atare sau decorata cu fulgi de ciocolata/migdale sau fructe.
Comentarii: 0
Încă nu au fost postate comentarii la acest articol.