Clatite sarate cu naut
Clatite sarate cu arome asiatice pentru orice masa a zilei
Ingrediente pentru 4 clatite
- 70-80 g faina naut
- 1 morcov micut razalit
- 1 ceapa verde tocata
- 1 lingurita ghimbir razalit
- 1/2 lingurita seminte chimion
- 2/3 lingurita sare
- patrunjel verde tocat, coriandru verde sau pudra
- o lingura de ulei de pulpe de masline sau cocos pentru prajit
- aprox. 100 ml apa
Preparare
Amestecati toate ingredientele in afara de ulei intr-un bol si adaugati apa rece pana obtineti consistenta unui aluat moale (care curge). Ungeti o tigaie cu ulei si turnati compozitia cu un polonic, inclinand tigaia pentru a uniformiza aluatul. Coaceti la foc mediu, cate 40-50 secunde pe fiecare parte sau pana cand se rumenesc.
Serviti cu sos de iaurt si usturoi, salsa de rosii picant sau alt sos de legume la alegere.
Comentarii: 0
Încă nu au fost postate comentarii la acest articol.