Clatite sarate cu naut

Clatite sarate cu arome asiatice pentru orice masa a zilei

 Ingrediente pentru 4 clatite
 

  • 70-80 g faina naut
  • 1 morcov micut razalit
  • 1 ceapa verde tocata
  • 1 lingurita ghimbir razalit
  • 1/2 lingurita seminte chimion
  • 2/3 lingurita sare
  • patrunjel verde tocat, coriandru verde sau pudra
  • o lingura de ulei de pulpe de masline sau cocos pentru prajit
  • aprox. 100 ml apa


Preparare

Amestecati toate ingredientele in afara de ulei intr-un bol si adaugati apa rece pana obtineti consistenta unui aluat moale (care curge). Ungeti o tigaie cu ulei si turnati compozitia cu un polonic, inclinand tigaia pentru a uniformiza aluatul. Coaceti la foc mediu, cate 40-50 secunde pe fiecare parte sau pana cand se rumenesc.

Serviti cu sos de iaurt si usturoi, salsa de rosii picant sau alt sos de legume la alegere.


Comentarii: 0

Încă nu au fost postate comentarii la acest articol.

Trimiteți un comentariu


Citește și: